Няколко фирми се заемат със задачата да спасят изпадналия във финансов

...
Няколко фирми се заемат със задачата да спасят изпадналия във финансов
Коментари Харесай

Нова надежда за спасението на Пирин

Няколко фирми се заемат със задачата да спасят изпадналия във финансов колапс Пирин, твърди " Тема Спорт ". Сегашното управление на клуба даде през вчерашния ден конференция. Както е известно, неговата задача е да откри стратегически вложители, които да овладеят рецесията и да създадат по този начин, че  " орлетата " да запазят мястото си в елита. Управителят на Пирин Петър Занев, който е назначен на поста от общината, която държи акциите на клуба, разкри и името на наместника на бъдещата мощна фигура в управата. Това е Александър Аргиров - българин, който живее в Съединени американски щати. Той е представител на украински предприемач, който също обитава оттатък океана.

" Има евентуални вложители. Клубът ще е акционерно сдружение и няма да има един притежател. Единият акционер е Александър Аргиров, българин, който живее в Съединени американски щати ", сбит бе по тематиката Занев.

С издръжката ще се ангажират и локални предприемачи. На Пирин ще оказва помощ и компания за слънчеви панели, която е представлявана от Георги Спасов. Бившият притежател на клуба Пол Белогур, който се отдръпна преди година, още веднъж ще оказва помощ. Естествено, не със същите суми, както в предишното. Наред с това ще има и помощ от общината. Местният съвет се събира на 15 февруари. Тогава ще се разисква и какви финанси могат да бъдат заделени с футболния тим. Със сигурност обаче общината ще продължи да има акции след преструктурирането на клуба, тъй като тя държи стадион " Христо Ботев " и базата на орлетата в Рилци.

Според " Тема Спорт " бъдещите мощни хора в клуба са вложили към 400 000 лв. в Пирин и са подсигурили, че клубът няма да има проблем да приключи шампионата.
 Пирин показа новия си треньор
Пирин показа новия си треньор

Той ще бъде публично показан на конференция днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР